fbpx
Сьогодні
21:27 02 Лис 2018

Нижче 1 трильйона доларів: акції Apple обвалилися

Капіталізація компанії Apple впала нижче 1 трильйона доларів через поганий прогноз продажів в 4 кварталі.

Про це пише Reuters.

Apple Inc попередила, що продажі в святковому кварталі, ймовірно, не виправдають очікувань Уолл-стріт, що голова компанії Тім Кук пояснив слабкістю на ринках, що розвиваються, і валютними витратами.

Прогноз найдорожчої в світі технологічної компанії призвів до падіння акцій Apple на 7 відсотків, позбавивши компанію приблизно 70 мільярдів доларів ринкової капіталізації, яка опустилася нижче 1 трильйона доларів.

Прогноз також може посилити неспокій інвесторів щодо технологічних компаній, акції яких зазнали розпродажу через результати Amazon і Alphabet, які не виправдали очікування.

Apple очікує отримати виручку в діапазоні від 89 мільярдів доларів до 93 мільярдів доларів в першому фінансовому кварталі, який завершиться в грудні, при цьому середнє значення – 91 мільярд доларів – не дотягнуло до прогнозу Уолл-стріт на рівні 93 мільярдів доларів, показали дані IBES від Refinitiv.

Кук сказав, що Apple "спостерігає слабкі макроекономічні показники на ряді ринків, що розвиваються".

Пізніше він сказав інвесторам в ході телефонної конференції, що в число слабких ринків входять Бразилія, Індія, Росія і Туреччина.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: