fbpx
Сьогодні
Відео 12:09 01 Лис 2018

У ресторані Києва офіціант кинув торт в обличчя відвідувачки, а заклад ще й "потролив" їх

У київському ресторані офіціант запустив тортом в обличчя однієї з відвідувачок, яку дуже зверхньо себе поводила.

Відео інциденту на своїй сторінці в Instagram опублікував хореограф-постановник Річард Горн, передає видання vgorode.ua.

Наразі відео з Instagram вже видалено, проте його копія збереглася на YouTube.

Причина конфлікту залишається незрозумілою, але, за словами Горна, дві відвідувачки вели себе зухвало, і він на боці офіціантів.

"Сьогодні заїхав на обід і наткнувся на двох провінційних бичок, які виносили всім мозок і всіляко залучали до своїх "великосвітських персонам" увагу. Миттєва карма або як дови ……. сь дві Бички", – пише він.

На відео дві жінки кричать на двох офіціантів, один з яких врешті запустив тортом в обличчя відвідувачці. Другий офіціант взяв блюдо зі столу і перекинув його на її подругу.

Після цього співробітники закладу пішли, а відвідувачки почали вимагати адміністратора.

У виданні зазначають, що через кілька годин після того, як про інцидент уже всі почали говорити ресторан Guramma Italiana в своїх соцмережах оприлюднив фото з офіціантом, яке інакше як "тролінг" не сприйняти.

"Guramma Italiana неможливо уявити без фірмових домашніх пирогів від Шефа", – йдеться у підписі до фото з офіціантом, який жбурнув торт в клієнта.

Це ж помітили і прості користувачі.

"Це цими пирогами ви "пригощали" шкідливих клієнток?", – написала одна з користувачів.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: