fbpx
Сьогодні
16:10 01 Лис 2018

Тіло саудівського журналіста Хашоггі розчинили в кислоті, - ЗМІ

Тіло убитого журналіста Джамаля Хашоггі, який критикував владну верхівку Саудівської Аравії, могло бути знищене в кислоті

Таку інформацію турецький чиновник повідомив виданню Washington Post, оглядачем якого був Хашоггі.

"Високопоставлений турецький чиновник в інтерв'ю заявив, що турецька влада розробляє теорію про те, що розчленоване тіло Хашоггі було знищене в кислоті на території консульства Саудівської Аравії або в сусідній резиденції генерального консула Саудівської Аравії", – пише видання.

Так, напередодні в  саду консульства виявили рештки журналіста, що підтверджують теорію про те, що тіло Хашоггі було знищене поблизу того місця.

"Тіло Хашоггі не потребувало поховання", – сказав інший чиновник, натякаючи на те, що його знищили.

Саудівська сторона, яка офіційно визнала убивство журналіста, стверджує, що тіло Хашоггі було передане "місцевому спільнику" для утилізації. Анкара в цю версію не вірить.

Нагадаємо, офіс генпрокурора Стамбула 31 жовтня повідомив, що журналіста Джамаля Хашоггі задушили невдовзі після того як він зайшов у будівлю консульства Саудівської Аравії.

Саудівські офіційні особи спочатку наполягали на тому, що Хашоггі покинув будівлю 2 жовтня. Турецька сторона стверджувала, що він був убитий всередині командою агентів, спеціально направленою з Саудівської Аравії.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: