fbpx
Сьогодні
Відео 09:22 01 Лис 2018

Мер на Донеччині побила активіста: він у лікарні зі струсом мозку

Громадський активіст і член партії "Сила людей" Дмитро Гавілей заявив про напад на нього з боку міського голови Новогродівки Людмили Білецької.

Про це йдеться на Facebook-сторінці активіста.

Гавілей зазначає, що зараз знаходиться в лікарні, після нападу у нього "діагностують гіпертонічний криз, струс головного мозку середньої тяжкості".

Такі дії мера Гавілей пов'язує зі спробою його залякати. За його словами, в останні місяці низка активістів подавали в суд на представників міської влади "у зв'язку з розтратою бюджетних коштів і так далі".

"Я – один з учасників цього процесу. Зокрема, я був запрошений понятим на один з об'єктів, там були порушення – старі матеріали проводилися як нові …",-  пише він.

Потім, зо два дні потому один чоловік попросив Гавілея про допомогу.

"Він блукає по вулиці, так як у нього немає прописки. Ми просили вирішити питання, щоб його поселили в гуртожиток, яке заселене на 30%. Він готовий гроші платити. Вона відмовила. Хоча місця є, там проживають люди, які платять навіть за ніч, і ці гроші проводяться поза бюджетом. Меру про це нагадали, і це вивело її з себе ", – розповів він.

Спілкування з мером також фіксувалося на камеру, що Людмилі Білецької не сподобалося.

"Я стояв спокійно знімав, вона почала вихоплювати телефон, впала на мене, почала падати меблі в приймальні, такий сир-бор … Зараз намагаються звинуватити мене, що це я її побив", – розповідає Гавілей, додавши, що мер вже приїхала в лікарню в якості потерпілої.

Він також стверджує, що поліцейські намагалися підсунути йому під підпис свідчення, які вони самі ж і написали.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: