fbpx
Сьогодні
14:05 01 Лис 2018

Гриценко у другому турі перемагає усіх кандидатів в президенти, - опитування

Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко виграє у будь-кого з опонентів, якщо потрапить до другого туру виборів президента України.

Такі дані спільного опитування Центру "Соціальний моніторинг" та інститутів соціології, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зазначається, що при моделюванні можливих пар серед чотирьох потенційних претендентів, Гриценко та Тимошенко мають великі шанси на перемогу. При цьому у разі боротьби між ними Гриценко(26,9%) трохи випереджає Тимошенко (24,8%).

У разі виходу до другого туру Гриценко(33,1%) і президента України Петра Порошенка(14,3%) лідер "Громадянської позиції" переграє чинного главу держави "в одні ворота".

Співголову фракції "Опозиційний блок" Юрія Бойка Гриценко перемагає з результатом 31,3% проти 15,9%.

А от Тимошенко виграє у Порошенка з результатом 30,7% проти 15,1% при виході у другий тур. А при виході у другий тур Тимошенко і Бойка вона перемагає з результатом 30,2% проти 16,8%.

Якщо до другого туру вийдуть Порошенко і Бойко, рівень їх підтримки серед респондентів приблизно однаковий – 20% у президента проти 20,2% у його потенційного опонента.

Згідно з опитуванням, на виборах президента України в першому турі за Тимошенко готові проголосувати 13,4% українців, за шоумена Володимира Зеленського – 7,6%, за чинного президента Порошенко і лідера партії "Громадянська позиція" Гриценко – по 7%, за співголову фракції "Опозиційний блок" Бойка – 6,9%.

Зазначається, що у ході дослідження опитали 13684 респонденти. Опитування проводилося з 28 вересня по 16 жовтня 2018 року на всій території України, за винятком АР Крим та окупованих територій Донецької і Луганської областей

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: