fbpx
Сьогодні
Відео 16:24 31 Жов 2018

Замість "агента ФСБ" районом Харкова зараз керує підозрювана у фальсифікації декларацій, - ЗМІ

У Харкові зараз курирує діяльність Холодногірської райадміністрації міста Тетяна Цибульник, яка погоріла на фальсифікаціях декларацій.

Про це передає 24 канал.

Відповідний відеозапис, де Цибульник читає розпорядження Харківського міського голови Геннадія Кернеса про своє призначення, вчора, 30 жовтня, оприлюднили у Facebook.

"На час відсутності на роботі голови адміністрації Холодногірського району Харківської міської ради координацію роботи адміністрації району тимчасово покласти на главу адміністрації Новобаварського районної адміністрації Харківської міської ради. Це розпорядження Харківського міського голови", – сказала Цибульник.

Але, відовідне розпорядження Кернеса на сайті Харківської міськради не опубліковане. Крім цього, виявити документ в Єдиному міському реєстрі актів також не вдалося.

Прес-служба Харківської міськради на цей час також не надала ніяких коментарів з цього приводу.

29 березня 2018 року правоохоронці за санкцією суду провели обшук в кабінеті голови Новобаварського районної адміністрації міста Харкова Тетяни Цибульник. Обшук проводився в рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

У кабінеті Цибульник, в тому числі, були виявлені матеріали, що свідчать про підготовку соцдослідження на користь харківської влади.

Слідчі прокуратури, 21 червня, повідомили Цибульник про підозру по ст. 366-1 КК України (декларування недостовірної інформації). За даними слідства, мова йде про коштовності вартістю понад 600 тис. грн. Зазначені цінності були вилучені під час обшуку в рамках розслідування іншої виробництва.

Зараз Цибульник має запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: