Новини

МАУ з січня змінює правила провезення багажу пасажирами

Компанія "Міжнародні авіалінії України" змінила правила перевезення багажу, дозволивши безкоштовно брати в салон літака один предмет вагою до 7 кг, а також верхній одяг і парасольку.

Про це повідомляє сайт МАУ.

"Пасажири, які придбали квитки, у вартість яких не входить перевезення зареєстрованого багажу, зможуть взяти із собою на борт літака 1 місце ручної поклажі вагою до 7 кг і розмірами не більше ніж 55х40х20 см, а також верхній одяг та парасольку", – йдеться у повідомленні.

Нові норми перевезення ручного багажу діятимуть для пасажирів, які купуватимуть квитки з 1 листопада 2018 року для подорожі з 15 січня 2019 року. Правила залежатимуть від базового тарифу та класу обслуговування.

Пасажири, які купили квитки з можливістю перевезення зареєстрованого багажу та пасажири преміум економічного класу обслуговування на далекомагістральних рейсах зможуть взяти з собою в салон 2 місця ручного багажу: 1 місце вагою до 7 кг і розмірами до 55х40х20 см та 1 місце вагою до 5 кг і розмірами до 40х30х10 см, а також верхній одяг та парасольку.

Пасажири бізнес-класу середньомагістральних рейсів отримають 2 місця для ручного багажу: одне – вагою до 12 кг і розмірами до 55х40х20 см, ще одне – вагою до 5 кг і розмірами до 40x30x10 см, а також верхній одяг та парасольку.

Пасажири бізнес-класу далекомагістральних рейсів матимуть можливість перевозити 3 позиції ручного багажу: дві загальною вагою до 15 кг і розмірами до 55х40х20 см кожна, ще одну – вагою до 5 кг і розмірами до 40x30x10 см, а також верхній одяг та парасольку.

Крім того, з 15 січня 2019 року кожен пасажир МАУ, незалежно від класу обслуговування та тарифу, за яким куплено квиток, матиме можливість взяти в салон одну додаткову одиницю ручної поклажі вагою до 5 кг та розмірами до 40x30x10 см в разі сплати за її перевезення 15 євро. Заплатити за перевезення додаткового місця ручного багажу можна буде в аеропорту відправлення.

Свіжі дописи

  • Новини

У столиці Грузії проходить черговий протест через закон про “іноагентів”

У неділю, 28 квітня, в Тбілісі проходить акція протесту проти законопроєкту про "іноагентів" під гаслом… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

Старшокласникам викладатимуть курс “Агросфера”: навіщо це рішення

За сприяння Проєкт USAID "Економічна підтримка України"(Проєкт USAID) експерти громадської організації СвітОсвіт створили навчальний шкільний… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

Уже понад 30 000 пакунків з екопідгузками відправлено українським малюкам

У різних куточках нашої країни уже понад 30 тисяч українських родин в межах спільного проєкту… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

Ковтун став четвертим українським гімнастом в історії, який здобув два особистих “золота” на Євро

Спортсмен Ілля Ковтун став четвертим українським гімнастом в історії, що здобув два особистих "золота" на… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

У Вашингтоні пройшла акція на підтримку України: висадили соняшники під російським посольством

Українські активісти, дипломати, небайдужі громадяни США та інших країн третій рік поспіль висаджують перед посольством… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

П’єса-феєрія “Лісова пісня” Лесі Українки вийшла італійською

"Лісова пісня" (Il canto della foresta) Лесі Українки вийшла італійською мовою. У найбільшому італійському видавництві… Читати більше

Sunday April 28th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.