fbpx
Сьогодні
Фото 16:52 30 Жов 2018

Захист Азовського моря: сили ООС тренуються відбивати атаки

Українські прикордонники зі складу Об'єднаних сил проводять навчання з протидесантної оборони на узбережжі Азовського моря.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

"Підрозділи Донецького прикордонного загону зі складу сил та засобів протидесантної оборони Об'єднаних сил продовжують виконувати бойові завдання з охорони та оборони узбережжя Азовського моря", – йдеться у повідомленні.

На виконання розпорядження Командувача об'єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва щодо підвищення рівня бойової підготовки, прикордонні підрозділи, діючи в складі мобільних груп з протидесантної оборони, вдосконалюють індивідуальні професійні навички військовослужбовців та злагоджують дії підрозділів.

Так, інструктори Донецько-Луганського регіонального управління Держприкордонслужби України провели чергові тактико-спеціальні навчання з екіпажами бойових броньованих машин та розрахунками групової зброї. Під час навчань відпрацьовано реальні тактичні епізоди з виявлення та ліквідації диверсійних і розвідувальних груп десанту противника з моря, що намагаються захопити об'єкти транспортної інфраструктури, здобути дані про глибину та побудову оборони українських сил.

"В ході відпрацювання тактичних завдань персонал виконав вправи навчальних стрільб зі стрілецької, групової зброї та озброєння бойових машин як вдень, так і вночі. В тому числі, моделюючи різні елементи обстановки на полі бою, персоналом відпрацьовано маневрування прикордонними підрозділами та евакуацію техніки під прикриттям димових завіс", – зазначили в ДПСУ.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: