fbpx
Сьогодні
20:35 30 Жов 2018

У Києві з’явився новий казковий мурал від Gide1

Фото Vitalii Kuzdrovsky

У Києві з'явився новий мурал від відомого українського художника Віталія Гідевана (Gide1). Малюнок знаходиться за адресою вулиця Двінська, 17.

Про це він написав на Facebook.

«Цей мурал особливий, так як я вперше в історії граффіті малював не лише на стіні, а й на картині, котра стала її невід'ємним доповненням – як пазл. Вона несе в собі творчу атмосферу, дивовижні історії та гарний настрій, котрі наповнювали мене під час малювання. На ній зображено сузір'я Пегасу- головний символ данного муралу», – розповідає митець.

Віталій підкреслив, що все можливо змінити, головне почати з самого себе та своєї сім'ї.

«З дитинства нас вчили вірити в диво. Ми читали казки, в яких добро завжди перемагає зло. В одній такій історії згадується чарівний Пегас, котрий приходить на допомогу усім хто цього потребує… Зараз в очах людей все більше читається злість, безвихідність свого положення. Але я хочу показати, що все можливо змінити, головне почати з самого себе та своєї сім'ї. Разом ми зможемо все. На малюку є напис: де зорі там є надія… Адже надія – це те, що в нас буде завжди», – йдеться у повідомленні.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: