fbpx
Сьогодні
13:06 30 Жов 2018

Тимошенко оголосила про створення "воєнного кабінету"

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко повідомила про початок формування "воєнного кабінету", який буде займатися розвитком "стратегії миру" для України.

Про це вона сказала під час форуму "Новий курс України", передає Українська правда.

Спочатку Тимошенко розкритикувала воєнну доктрину президента Петра Порошенка, зазначивши, що вона потребує серйозного доопрацювання, оскільки в ній прописана "повна сумісність" українського війська зі стандартами НАТО, що на її думку повна утопія наразі.

"Наша команда починає створювати справжні стратегічні доктрини та законопроекти, які будуть забезпечувати втілення їх у життя по строгому графіку і які будуть абсолютно адекватні до всіх глобальних викликів", – сказала політик.

"Для виконання цієї роботи та детальної розробки стратегії миру я оголошую початок формування воєнного кабінету", – заявила Тимошенко.

За її словами, склад цього кабінету буде оприлюднений до дня президентських виборів.

При цьому Тимошенко доручила координацію формування воєнного кабінету екс-нардепу, політичному діячу Андрію Сенченку.

Вона додала, що події на Донбасі – це стрес-тест, який перевірив, як працюють ООН, ОБСЄ та інші міжнародні організації, які мали б захищати мир і на її думку жоден з цих інститутів не спрацював так як від нього очікувалося.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: