fbpx
Сьогодні
16:21 30 Жов 2018

Кияни у жовтні залишаться без субсидій, - міська влада

Кияни не отримають субсидій на оплату комунальних за жовтень, а отримають допомогу уже в листопаді.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Відзначається, що так сталося "через некоректну роботу програмного забезпечення "Житлові субсидії" та у зв'язку із "внесеними змінами у порядок призначення субсидій".

У КМДА пояснили, що громадянам, які за жовтень сплатять житлово-комунальні послуги у повному обсязі, перерахують суму до сплати з урахуванням субсидії.

"Споживачам не варто перейматися, адже після усунення вказаного недоліку у квитанціях субсидіантів буде відображено суму призначеної субсидії за два місяці: жовтень та листопад", – повідомив директор Департаменту соціальної політики КМДА Юрій Крикунов.

Так, до прикладу, якщо субсидія за жовтень склала 300 гривень, а за листопад 350 гривень, то у наступній платіжці (за листопад) субсидія буде складати 650 грн.

Якщо споживач не оплатить послуги за жовтень у повному обсязі, через що виникне заборгованість, то, за словами Крикунова, це ніяк не вплине на подальше призначення субсидії.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: