fbpx
Сьогодні
22:28 30 Жов 2018

International Travel & Tourism Awards: Київ уперше претендує на туристичний "Оскар"

Туристичний мобільний додаток Kyiv City Guide вперше увійшов до шорт-листа престижного міжнародного конкурсу International Travel & Tourism Awards.

Про це повідомив голова управління туризму та промоції Київської міської державної адміністрації Антон Тараненко на сторінці в Facebook.

"Київ вперше потрапив до шорт-листа міжнародної премії Tourism Awards! У номінації "Технологічні інновації в туризмі" наш мобільний додаток Kyiv City Guide потрапив у фінал конкурсу. З нами будуть конкурувати проекти з Гонконгу, Лас-Вегаса, проекти Google та інші. Всього шість номінантів. Урочистий вибір переможця відбудеться 6 листопада в Лондоні", – уточнив Тараненко.

Премію International Travel & Tourism Awards називають "Оскаром" у галузі туризму: щорічно її вручають на урочистій церемонії кращим представникам свого сегмента. Міжнародна нагорода Travel & Tourism Awards заснована WTM London.

Київ вперше потрапив до шорт-листа міжнародної премії Tourism Awards!В номінації «Технологічні інновації в туризмі»…

Posted by Anton Taranenko on Monday, October 29, 2018

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: