fbpx
Сьогодні
21:18 28 Жов 2018

На Львівщині з’явився новий навчальний комплекс для пожежників

У 184-му Навчальному центрі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулась урочиста подія – відкриття навчально-тренувального комплексу школи підготовки та перепідготовки фахівців пожежної охорони.

Про цей захід повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

На базі новоствореного навчально-тренувального комплексу майбутніх вогнеборців навчатимуть за багатьма пожежними спеціальностями, зокрема, водії пожежних та гусеничних машин, пожежних респіраторників.

До складу навчального комплексу входять аудиторії, навчальні місця та тренажери для вивчення теоретичних положень та відпрацювання практичних питань організації пожежної охорони, технічної підготовки, охорони праці, інтерактивні засоби навчання.

Окрім того, на території комплексу збудована смуга психологічної підготовки пожежних, на якій військові вчаться долати різноманітні перешкоди в умовах реальної пожежі.

В найближчій перспективі планується обладнати пост газодимозахисної служби, у якому військовослужбовці будуть навчатися працювати у засобах захисту дихання.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: