fbpx
Сьогодні
12:43 27 Жов 2018

В Україні дозволили будувати паркінги під громадськими будівлями

Відповідно до нових державних будівельних норм, з 1 жовтня вступив у силу дозвіл на будівництво паркінгів під великою кількістю громадських місць, тобто стоянки для автомобілів дозволено облаштовувати під театрами, лікарнями, музеями, кафе, ресторанами тощо.

Про це повідомив заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе в Facebook.

Парцхаладзе підкреслив, що нова норма дозволить "розвантажити" вулиці і територію біля громадських місць від великої кількості припаркованих автомобілів.

"Згідно зі змінами в наших будівельних нормах, підземний паркінг повинен бути відділений перекриттям REI 180, а технічні приміщення закладів, під якими він буде розташовуватися, повинні бути відокремлені від нього суцільною протипожежною стіною першого типу", – написав чиновник.

Також Парцхаладзе підкреслив, що на підземних паркінгах слід передбачити "самостійні шляхи евакуації і окремі інженерні комунікації для безпеки в разі надзвичайних ситуацій".

391-ша #якісназміна – «так» підземним паркінгам під громадськими будівлями.✅Тепер є можливість проектування підземних…

Posted by Lev Partskhaladze on Friday, October 26, 2018

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: