fbpx
Сьогодні
15:42 27 Жов 2018

Добродомов заявив, що йде у президенти. Платформи з Гриценком не вийшло

Позафракційний народний депутат, лідер партії "Народний контроль" Дмитро Добродомов заявляє про готовність брати участь в якості кандидата на президентських виборах.

Про це він заявив на позачерговому з'їзді партії "Народний контроль" у суботу в Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я прийняв для себе надзвичайно складне, але виважене рішення: я готовий взяти участь у президентській кампанії. Я щиро сподіваюся на вашу підтримку цього рішення і вірю в нашу спільну роботу заради перемоги", – сказав він.

Добродомов зазначив, що в травні нинішнього року його партія була "драйвером" об'єднання опозиційних демократичних сил.

"Ми виступали за те, щоб усі свідомі демократичні сили, які не перебувають під впливом олігархічних кланів, відставили в сторону особисті амбіції, об'єдналися разом, щоб визначити єдиного кандидата в президенти і щоб в новій демократичній об'єднаній партії піти на парламентські вибори і отримати більшість" , – сказав лідер партії.

Добродомов нагадав, що "Народний контроль" виступив ініціатором створення платформи "Народна довіра".

"На жаль, принципи цієї платформи були зруйновані з першого дня, коли Анатолій Гриценко себе відразу оголосив кандидатом у президенти, коли лідери політичних сил – ми їх бачили на цій платформі – вирішили, що їх особисті амбіції важливіші, коли, натягнувши маску нових, вони діють старими методами… Платформа не склалася на сьогоднішній день", – сказав нардеп.

Добродомов підкреслив, що її мета не зводилася до того, щоб змінити лише президента.

У травні було оголошено про створення партіями "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка та "Народний контроль" Дмитра Добродомова спільної політичної платформи "Народна довіра".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: