fbpx
Сьогодні
21:32 26 Жов 2018

В Одесі невідомі напали та пограбували заслуженого учителя України

В Одесі невідомі напали та пограбували заслуженого учителя Павла Віктора, відомого за створенням авторського курсу з поглибленого вивчення фізики в YouTube.

Як повідомили у місцевій поліції, напад стався ввечері 25 жовтня на вулиці Люстдорфська під залізничним мостом. Троє зловмисників зіштовхнули 64-річного педагога та відібрали велосипед.

У результаті чоловік отримав тілесні ушкодження. За інформацією заступника голови Одеської облдержадміністрації Сергія Колебошина, потерпілий отримав перелом шийки стегна.

"Він знаходиться в Єврейській лікарні, в травматології. Стан – нормальний… Павла Андрійовича готують до операції (на понеділок). Прогнози – нормальні. У будь-якому випадку, травма, на жаль, непересічна, період відновлення займе не один місяць", – розповів чиновник.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження, передбачене ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Розслідування нападу знаходиться на контролі у начальника ГУНП в Одеській області Дмитра Головіна.

Учитель фізики у Рішельєвському ліцеї Одеси Павло Віктор має почесне звання Заслужений вчитель України (2009). З вересня 2014 року його уроки фізики транслюються на каналі YouTube. На каналі розміщено повний курс з 473 уроків. Трансляції Віктора сумарно набрали понад 7 млн переглядів, на канал підписалися більше 36 тисяч користувачів.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: