fbpx
Сьогодні
20:17 25 Жов 2018

Політв’язні: в окупованому Криму знаходяться понад 90 українських заручників, - адвокат

Фото Reuters

Згідно з інформацією російського адвоката Миколи Полозова, в окупованому Росією Криму зараз перебувають понад 90 українських політв'язнів.

Таку інформацію він озвучив в ефірі Радіо НВ.

"Мова йде про порядку дев'яти десятках людей, тобто вже наближається до сотні, і, на жаль, ця тенденція не знижується, вони хапають все нових і нових людей, висувають нові звинувачення. Хтось уже відправлений в колонії на території Росії, хтось знаходиться в ізоляторах, хтось знаходиться під судом, і поки ми не бачимо, щоб якимось чином відбувалося пом'якшення, щоб масово когось відпускали", – сказав Полозов.

Адвокат припускає, що Кремль незаконно затримує українців, щоб згодом за їх звільнення "виторговувати для себе якісь певні умови".

"Кремль намагається використати українських заручників перш за все для досягнення зовнішньополітичних угод з Заходом, для можливого обміну на тих людей, які цікавлять Кремль", – зазначив Полозов.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: