fbpx
Сьогодні
15:46 25 Жов 2018

До України їдуть 12 великих компаній зі США шукати об’єкти для інвестицій, - Мінекономрозвитку

До України відправилися представники великих компаній зі США, яку можуть взяти участь у приватизації.

Про це передає Мінекономрозвитку.

"Зараз в Україні є багато малих підприємств, які ми вже успішно приватизуємо через систему державних аукціонів Прозорро.Продажі. Але я хочу звернути увагу американського бізнесу на великі об'єкти, приватизація яких за новими правилами, лише починається", – розповів міністр економічного розвитку Степан Кубів.

У свою чергу, заступник міністра міжнародної торгівлі США Гілберт Каплан підкреслив, що інвестиції в Україну є одним з важливих векторів уваги американського бізнесу.

Каплан розповів, що наприкінці жовтня з метою пошуку цікавих інвестиційних можливостей до України вирушає перша офіційна торгова місія, яка включатиме 12 великих американських компаній.

"Вони ставлять за мету знайти для себе в Україні вигідні можливості для інвестиції, зокрема із застосуванням приватизації як одного з механізмів", – йдеться у повідомленні.

Степан Кубів та Гілберт Каплан також обговорили посилення співпраці американської та української торговельних палат та інші питання торговельно-економічної співпраці, зокрема, потенціал співпраці щодо заміщення імпортних російських товарів на ринку України, зокрема промислові товари та інноваційну продукцію.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: