fbpx
Сьогодні
13:42 24 Жов 2018

На реабілітації бійців АТО розікрали 6 млн грн, серед організаторів є депутат, - СБУ

СБУ викрила механізм розкрадання бюджетних коштів, які були виділені на реабілітацію постраждалих учасників бойових дій.

Про це передає прес-центр Служби безпеки.

Оперативники встановили, що під час торгів на надання послуг з реабілітації воїнів, проведених Державною службою у справах ветеранів війни та учасників АТО, комерсанти надали неправдиві дані про наявність у медичному закладі відповідних спеціалістів та матеріально технічної реабілітаційної бази.

У зв'язку з цим учасники бойових дій не отримали повний спектр реабілітаційних послуг, які передбачені за умовами тендеру.

Співробітники СБУ задокументували, що за цією схемою впродовж 2016-2017 років зловмисники протиправно заволоділи державними коштами на суму понад 6 мільйонів гривень.

Зазначається, що в межах розпочатого кримінального провадження директору закладу, який є також депутатом однієї із місцевих рад, оголошено про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ст. 190 (Шахрайство) та 366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: