fbpx
Сьогодні
21:56 23 Жов 2018

В апеляції відмовлено: російського пропагандиста Вишинського залишили під вартою

У вівторок, 23 жовтня, Херсонський апеляційний суд залишив під вартою до 4 листопада головного редактора російського пропагандистського ресурсу РИА Новости-Украина Кирила Вишинського.

Про це агентству Інтерфакс-Україна повідомив його адвокат Андрій Доманський.

"У задоволенні апеляцій захисту відмовлено, суд залишив Кирила під вартою", – сказав він.

Нагадаємо, що 6 вересня Херсонський міський суд продовжив термін арешту Кирила Вишинського до 4 листопада.

Кирила Вишинського затримали в Києві 15 травня. Оперативники спецслужби зафіксували, що навесні 2014 року Вишинський поїхав до Криму, де за завданням російського керівництва взяв безпосередню участь в пропагандистських акціях, спрямованих на підтримку окупації півострова. За це президент Росії Володимир Путін закритим указом нагородив громадянина України Вишинського медаллю за заслуги перед вітчизною.

Крім того, за даними слідства, після повернення до Києва він залучив своїх підлеглих до випуску матеріалів, що пропагують терористичні організації "Л/ДНР".

Вишинському оголосили про підозру в державній зраді за ч.1 ст.111 Кримінального кодексу України. У Службі безпеки України анонсували нові підозри у справі Вишинського.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: