fbpx
Сьогодні
12:29 22 Жов 2018

За участь у програмі Савіка Шустера з політиків вимагали гроші, - інвестор

На програмі "Шустер LIVE" практикувалося вимагання грошей з політиків за участь в ній.

Про це розповів інвестор студії "Савік Шустер Студіоc" Мохаммад Захур в інтерв'ю "Главкому".

"Коли ми з Савіком познайомилися, для нас він був не політичним, а комерційним проектом. Він більше для Савіка був політичним, але ми звідти пішли, тому що відчули, що там щось нечисто", – розповідає бізнесмен.

За його словами, за участь у програмі з людей вимагали гроші.

"Ми за руку нікого не тримали, але люди говорили, що за участь в програмі з них вимагали гроші. У мене бізнес-плани взагалі ніяких "лівих" справ не передбачають. Це вже самодіяльність операторів, які там всім керували", – сказав Захур.

"Це все одно, як якщо б я відкрив казино, а за вхід там хтось брав гроші і клав собі в кишеню", – порівнює бізнесмен.

Співпраця з Мохаммадом Захуром, у Савіка Шустера почалося в серпні 2008 року, коли Захур став співзасновником та інвестором продакшен-компанії "Савік Шустер Студіоc".

Після конфлікту з Захуром юридична особа "Савік Шустер Студіос" було ліквідовано. А 21 липня 2009 року Савік Шустер відкрив свій продакшн – "Савік Шустер Студія". Його засновниками називали політиків Валерія Писаренка, Сергія Тігіпка, Миколу Рудьковського, Віктора Пилипишина, Павла Єлізарова, Дмитра Полковського і самого Шустера.

Останній випуск "Шустер LIVE" вийшов в ефір 30 грудня 2016 року. Того ж року Шустеру анулювали дозвіл на роботу в Україні.

За словами самого Савіка, це було замовлення від президента Порошенко, який не хотів його бачити в Україні. Шустер також заявив, що Порошенко обдурив всіх, а сам є "тим же Сталіним, тільки з офшорами".

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: