fbpx
Сьогодні
08:31 22 Жов 2018

На Донбасі поранено 3-х бійців ЗСУ, 8 окупантів були ліквідовані

За добу на фронті троє українських військових зазнали поранень у результаті бойових зіткнень.

Про це передає прес-центр штабу ООС.

Упродовж минулої доби окупанти 19 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому ворог тричі застосовував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Противник вів прицільний вогонь з мінометів калібру 120 та 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об'єднаних сил в районах населених пунктів Щастя, Кримське, Попасна, Шуми, Піски, Мар'їнка, Тарамчук, Красногорівка, , Павлопіль, Водяне, Гнутове, Лебединське та Широкине.

На опорний пункт наших військ поблизу Водяного, що на Маріупольському напрямку, противник здійснив обстріли з мінометів калібру 120 мм, гранатометів та стрілецької зброї. Позиції Об'єднаних сил в районах Кримського та Широкиного окупанти обстрілювали з мінометів 82-го калібру, а поблизу Щастя по наших захисниках вів вогонь снайпер.

"За даними розвідки, протягом доби 8 окупантів знищено та ще 2 поранено. Троє воїнів зі складу Об'єднаних сил зазнали поранень", – йдеться у повідомленні штабу.

Від початку доби ворог з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї здійснив обстріл наших позицій у районі Новотроїцького.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: