fbpx
Сьогодні
Фото 10:16 22 Жов 2018

Кияни блокували міську електричку, бо та постійно запізнюється і має замало вагонів

Жителі столичної Троєщини сьогодні вранці, 22 жовтня, заблокували колію міської електрички, намагаючись достукатися до керівництва "Київпастрансу".

Про це самі жителі повідомили у Facebook.

"Зрозумійте, нас задовбало. Жителі Троєщини заблокували залізничні колії з вимогою додати вагони до ранкового потяга міської електрички", – написала Марія Витязь і виклала фото перекритих колій.

За її словами, електричка ходить лише раз на 30 хвилин та має лише 4 вагони.

"Кожен день 4 людини творять дурниці і десятки спізнюються, так як приходить всього 4 вагони …", – написала вона і виклала фото відчайдух, які вирішили їхати на потязі ззовні.

Зараз рух транспорту вже відновлено.

Заступник начальника служби зв'язків з громадськістю "Київпастрансу" Людмила Сергієнко повідомила, що ситуація з затримкою електрички виникає не з їхньої вини.

"Проблема не лише у самих вагонах, але і в інфраструктурі, яка належить "Південно-Західній залізниці". Пріоритетність у роботі колії надається залізниці і її потягам. Тому деякі потяги міської електрички запізнюються не з причини, що машиніст невчасно виїхав, а з причини того, що стрілки, які переключаються на колії, вони переключаються з пріоритетністю для швидкісних поїздів", – пояснила вона.

Там також визнали, що сьогодні зранку один з потягів начебто мав 9 вагонів.

"Так, сьогодні один протяг, той що йде о 8:30, вийшов без одного вагона. Зазвичай у потязі 10 вагонів в одну сторону і 10 в іншу, сьогодні один мав 9 вагонів з технічних причин. І так, ми про це не повідомляли, бо відбулася раптова поломка", – пояснила Сергієнко.

Водночас, як видно з фото жителів Троєщини, ранковий потяг мав лише 4 вагони.

Блокували електричку Блокували електричку

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: