fbpx
Сьогодні
14:01 21 Жов 2018

У Росії сталася масштабна пожежа на металургійному заводі з отруйними хімікатами, один пожежник загинув

У ніч на 21 жовтня у Владикавказі, Росія, почався масштабний пожежа на металургійному заводі "Електроцинк": один пожежник загинув, є ймовірність вибуху і викиду в атмосферу отруйних речовин.

Площа загоряння становить вже 4,5 тисячі квадратних метрів.

Як розповів перший заступник начальника головного управління МНС по Північній Осетії Юрій Землянський, загоряння на заводі почалося в електролітному цеху.

"Було встановлено, що відбувається відкрите горіння цеху електролізу, сталося обвалення покрівлі на площі 612 квадратних метрів, а також обвалення стіни. На місці пожежі організовано оперативний штаб", – сказав Землянський журналістам.

"При проведенні пожежниками розвідки обвалилася стіна, один з них загинув, двоє постраждали", – сказала керівник прес-служби ГУ МНС Росії по Північній Осетії Юлія Старченко.

Якщо на заводі відбудеться вибух, то в атмосферу потраплять тонни отруйних речовин. За деякими даними, вже "йде катастрофічне виділення токсинів в атмосферу".

"У Владикавказі важко. Місцеві виїжджають із міста – дихати важко через пожежу на заводі",- повідомляє Telegram канал Mash.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: