fbpx
Сьогодні
10:45 20 Жов 2018

Співзасновник Асоціації КВН України підтвердив загибель Марини Поплавської

Вінничанин, один із засновників Асоціації КВН України Олександр Шемет підтвердив, що загиблою у страшному ДТП під Києвом є актриса "Дизель шоу" Марина Поплавська.

«Велика біда та втрата прийшли в дім українського КВНу. В трагічній дорожній аварії загинула кіноакторка, зірка популярного гумористичного "Дизель шоу" Марина Францівна Поплавська. Серце цієї жінки завжди належало дітям. Багато років вона працювала вчителькою української мови та класним керівником в одній із шкіл Житомира. Визнавалась кращим педагогом міста. Паралельно грала в КВН. Вона чемпіонка України, переможниця кількох престижних фестивалів в Юрмалі, постійний учасник журі всеукраїнських фестивалів в Затоці. Марина володіли прекрасним голосом та неперевершеним почуттям гумору, завдяки чому створила на сцені та кіно цілу низку цікавих жіночих образів. А як вона вміла дружити! КВНівська сім'я понесла непоправну втрату. Але світла пам'ять про Мариночку, Марину Францівну Поплавську завжди буде зігрівати серця тих, хто знав її особисто та надихати молодь на нові звершення в мистецтві позитивного ставлення до викликів такого непередбачуваного світу. Світла пам'ять та Царство Небесне!», – написав Шемет.

Велика біда та втрата прийшли в дім українського КВНу. В трагічній дорожній аварії загинула кіноакторка, зірка…

Posted by Олександр Шемет on Friday, October 19, 2018

Раніше повідомлялося, що під Києвом потрапив у ДТП автобус з акторами "Дизель шоу": 1 актриса загинула, ще 4 госпіталізовано.

Марина Поплавська – актриса програм "Дизель Шоу", "На трьох", "DIZEL ранок", співачка, популярна ведуча, редактор української асоціації КВН. Була капітаном команди КВН "Дівчата з Житомира". Працювала вчителькою української мови та літератури в школі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: