fbpx
Сьогодні
15:01 20 Жов 2018

Подробиці ДТП з акторами "Дизель Шоу": у Поплавської не було шансів вижити

Прес-секретар поліції Київської області Микола Жукович розповів, що актриса "Дизель Шоу" Марина Поплавська, яка вранці загинула при зіткненні автобуса і вантажівки в Київській області, сиділа на передньому сидінні.

У Марини Поплавської не було шансів вижити, жінка сиділа на передньому сидінні автобуса "Неоплан", який зіткнувся з вантажівкою. Від удару Поплавську фактично розірвало на частини.

дтп дизель шоу

У коментарі Сегодня Жукович повідомив, що жінка загинула від сильного удару при зіткненні.

"Водій автобуса, в якому їхала група "Дизель Шоу", потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Вони їхали в правій смузі в напрямку Києва і зіткнулися в цій же смузі з вантажівкою, яка їхала в тому ж напрямку", – розповіли в поліції.

дтп

Також Жукович розповів, що серед постраждалих троє акторів і водій. Травми, отримані акторами "Дизель Шоу", не загрожують їх життю.

У той же час, за даними "Дизель Шоу", в ДТП постраждали двоє акторів – Яна Глущенко і Єгор Крутоголов.

Марина Поплавская сегодня погибла в результате ДТП по дороге из Львова в Киев. Яна Глущенко и Егор Крутоголов…

Posted by Дизель Шоу on Saturday, October 20, 2018

Зірка відомого гумористичного проекту "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов, який постраждав у смертельній ДТП під Києвом щемливо прокоментував трагедію.

"Я живий. Вона ні", – написав Крутоголов.

Я жив. Она нет

Posted by Егор Крутоголов on Saturday, October 20, 2018

У п'ятницю, 19 жовтня, у Львові у приміщенні цирку відбувся останній концерт "Дизель Шоу" за участю Марини Поплавської.

У Житомирі, де жила загибла Марина Поплавська, ​біля знаку "Я люблю Житомир" у центрі міста встановили її фото. Біля знімка з чорною стрічкою – лампадка і троянди.

"Жахлива трагедія сьогодні забрала життя прекрасної людини… Мої співчуття рідним і близьким Марини Поплавської. Житомир сумує…", – написав під знімком у соцмережі мер Житомира Сергій Сухомлин.

Тож городяни можуть приносити квіти у пам'ять про людину, яка десятки років смішила всю країну і була неперевершеною акторкою, знаною далеко за межами України.

Ужасная трагедия сегодня унесла жизнь прекрасного человека …Мои соболезнования родным и близким Марины Поплавской. Житомир скорбит…

Posted by Сергій Сухомлин on Saturday, October 20, 2018

Раніше повідомлялося, що в Київській області на трасі Київ-Чоп біля села Мила вранці сталося ДТП, в результаті якого загинула жінка, ще четверо постраждали. В аварії загинула актриса "Дизель Шоу" Марина Поплавська.

"Дизель шоу" – гумористичне телешоу "Дизель Студії", що виходить в ефір з 2015 року на українському телеканалі "ICTV".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: