fbpx
Сьогодні
Підтримай! 18:43 19 Жов 2018

Відомий телеведучий Микола Тищенко закликав українок проходити діагностику раку молочної залози

Відомий український телеведучий, ресторатор і меценат Микола Тищенко став обличчям жовтня Всеукраїнського соціального проекту «Відведи маму, сходи з дружиною, розкажи сестрі», що ініціював Благодійний фонд «Квітна».

Це проект, мета якого – інформування українського населення про єдиний спосіб профілактики та ранньої діагностики раку молочної залози. Всього один візит до мамолога на рік може вберегти жінку від онкологічних захворювань грудей. Найвідоміші, найавторитетніші і найшанованіші чоловіки України закликають подбати про здоров'я близьких жінок і просять зробити це кожного.

«Друзі, ми всі з вами любимо красивих жінок. Але часом забуваємо про їхнє здоров'я. Я закликаю всіх українських чоловіків – відведіть хоча б один раз на рік до мамолога ваших матерів, сестер, дочок, дружин. Приділіть увагу здоров'ю прекрасних жінок, яких любите», – звернувся Микола Тищенко.

Чоловіки не можуть стояти осторонь, коли мова йде про здоров'я близьких жінок.

Жінки так багато віддають – турботи, уваги, часу, і ставлять на перший план сім'ю, чоловіка, дітей, іноді забуваючи або відкладаючи на потім турботу про себе. Прийшов час це змінити. Ми не можемо дозволити українкам помирати через несвоєчасну діагностику.

Приєднуйся до проекту і ти! Відведи маму, сходи з дружиною, розкажи сестрі. Поділися цією статтею в соціальних мережах з хештегом #promise2care – і нехай ще більше людей дізнається, як попередити це захворювання.

Мета проекту – сформувати в Україні культуру профілактики онкологічних захворювань грудей і відповідальність за своє здоров'я. Відвідавши лікаря всього раз на рік, кожна українка може бути впевнена, що вона здорова. Якщо ж захворювання виявили на ранній стадії, то в 96% його випадків можна вилікуватися і жити щасливим здоровим життям – без раку молочної залози.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: