fbpx
Сьогодні
22:05 19 Жов 2018

"Укрпошта" по-новому: аудитор "великої четвірки" розробить для компанії нову логістичну мережу

Компанія PricewaterhouseCoopers (PwC) перемогла у тендері Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) щодо залучення міжнародних консультантів на розробку нової логістичної мережі для Укрпошти.

Про це повідомили у прес-службі Укрпошти.

"Міжнародні консультанти розроблять протягом наступних 6 місяців детальні інвест-кейси з перебудови нинішньої логістичної мережі Укрпошти, яка складається із 35 сортувальних центрів та понад 200 точок базування транспорту. Важливо, що ці кейси в межах проекту відразу розглядатимуться й проходитимуть захист й у технічних спеціалістів ЄІБ з Люксембургу як одного з потенційних інвесторів", – сказав заступник гендиректора Укрпошти Олександр Перцовський.

Зазначається, що після закінчення проекту буде створено інвест-кейс, який може бути профінансований Європейським інвестиційним банком разом з іншими міжнародними організаціями.

Довідка

PricewaterhouseCoopers (PwC) – це міжнародна мережа компаній, що пропонують професійні послуги в сфері консалтингу та аудиту. Компанія існує понад 160 років і входить до так званої "великої четвірки" аудиторських компаній. Штаб-квартира мережі розташована в Лондоні.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: