fbpx
Сьогодні
Відео 13:42 19 Жов 2018

"Слів немає, як я вдячна": пенсіонерка в РФ подарувала міністру мотузку і мило за надбавку до пенсії $1

У Новосибірській області пенсіонерка вирішила "порадувати" незвичним подарунком міністра соціального розвитку Ярослава Фролова.

Про це передає Медуза.

Вона передала мотузку і мило міністру праці та соціального розвитку Ярославу Фролову в знак протесту проти запланованого підвищення прожиткового мінімуму для пенсіонерів на 89 рублів (1,35$).

Крім мотузки і мила, пенсіонерка Олена Володимирівна (її прізвище не називається) передала Фролову сірники і пачку солі.

Ці товари обійшлися їй рівно у 89 рублів.

"Слів немає,  як я вдячна за надбавку до пенсії на 89 рублів від міністра! Хочу … вручити цей скромний дар на суму підвищення", – заявила пенсіонерка перед входом до міністерства праці і соціального розвитку Новосибірської області.

Зазначається, що в міністерстві мотузку і мило у неї забрав начальник організаційного відділу, він пообіцяв передати їх Фролову.

При цьому сам міністр згодом заявив, що не в курсі ситуації, а "подарунок" йому поки не передали.

Новосибірський уряд 15 жовтня цього року схвалив пропозицію Ярослава Фролова підвищити прожитковий мінімум для пенсіонерів в 2019 році на 89 рублів – з 8725 рублів до 8814 рублів.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: