fbpx
Сьогодні
08:32 19 Жов 2018

На Донбасі ліквідували двох окупантів, ще 4 були поранені

Минулої доби на фронті один український військовослужбовець зазнав поранень під час ворожих обстрілів.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

Вчора противники 16 разів відкривали вогонь по позиціях української армії, з них 2 рази – із забороненої Мінськими угодами зброї.

Окупаційні війська гатили з мінометів калібру 120 та 82 мм, протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Під ворожі обстріли потрапили позиції в районі населених пунктів Кримське, Луганське, Невельське, Новомихайлівка, Степне, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне та Лебединське.

Опорні пункти поблизу Новомихайлівки накрили вогнем з мінометів калібру 120 мм. По позиціях в районі Чермалика вороги били з мінометів 82-го калібру, а у Лебединському – з протитанкових керованих ракет.

"Втрат серед особового складу Об'єднаних сил не допущено. За даними розвідки, протягом доби двох окупантів знищено та чотирьох – поранено", – повідомили у штабі.

Сьогодні, 19 жовтня, російські найманці вже 3 рази обстріляли позиції біля населених пунктів Авдіївка, Гнутове та Водяне з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В результаті обстрілу зазнав поранень український військовослужбовець.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: