fbpx
Сьогодні
17:53 18 Жов 2018

Розвиток громадянського суспільства через медалі: Запорізька ОДА закупила нагороди на 500 тис. грн

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Запорізької ОДА за результатами проведення відкритих торгів уклав угоду з БО "Центр освітніх ініціатив "Гуманітарне відродження" на послуги сприяння розвитку громадянського суспільства. Вартість угоди, що була підписана 8 жовтня складає 497 тис. грн.

Про це повідомляють "Наші гроші. Запоріжжя" з посиланням на сторінку закупівлі в системі ProZorro.

Журналісти зауважують, незважаючи на те, що формально йдеться про послуги з організації та проведення заходів у рамках виконання "Програми сприяння розвитку громадянського суспільства у Запорізькій області на 2017-2020 роки", фактично ж було замовлено різного типу нагород та канцелярії: бланків для грамоти голови "Запорізька обласна державна адміністрація", обкладинки для вищевказаних грамот двох видів, медалі "За розвиток запорізького краю", посвідчення до неї та футляр, прапори, блокноти, ручки та ін.

Керівником благодійної організації "Центр освітніх ініціатив "Гуманітарне відродження" є Людмила Мачковська. Вона значилася головним бухгалтером ТОВ "Видавнича компанія "Дике Поле", яка зареєстрована по вул. Троїцькій, 31А в Запоріжжі. Тут же зареєстровано і "Центр освітніх ініціатив "Гуманітарне відродження".

#зрадоперемогатижня у нас сьогодні прям таки тематична, прям на свято Покрови і День захисника вітчизни! 🙂 ПЕРЕМОГА…

Posted by Max Nefyodov on Monday, October 15, 2018

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: