fbpx
Сьогодні
21:55 18 Жов 2018

США зняли заборону на польоти до трьох міст України, що була запроваджена 4 роки тому

Фото: Senfil.net

Федеральне управління цивільної авіації США скасувало заборону на польоти американських авіакомпаній в аеропорти трьох міст України та над деякими районами Чорного моря.

Як повідомляє Reuters, через чотири роки американським авіаперевізникам дозволили здійснювати цивільні рейси в аеропорти Харкова, Дніпра і Запоріжжя. Заборона на польоти до Криму залишається в силі.

Зазначається, що рішення було прийнято в зв'язку з поліпшенням ситуації з безпекою в деяких регіонах України, однак авіаперевезення можуть проводитися з "мінімальним додатковим ризиком".

У повідомленні відомства зазначено, що польоти в три аеропорти України, в тому числі у другому за величиною українському місті Харкові, дозволяються, оскільки для безпеки польотів достато існуючої буферної зони між містом і територією, де тривають бойові дії.

У квітні 2014 року авіаційна влада США ввела заборону на польоти над Кримом і зонами бойових дій на Донбасі, а потім розширила заборонену для польотів зону після знищення російською ракетою пасажирського літака рейсу MH17 в небі над Донецькою областю.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: