fbpx
Сьогодні
15:52 17 Жов 2018

У Маріуполі засудили 5 інформаторів "ДНР", один з них просить Путіна про допомогу

Іллічівський районний суд Маріуполя оголосив обвинувальний вирок у справі 5 громадян, причетних до діяльності "ДНР".

Про це повідомляє прес-секретар генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган.

Подружжя громадян РФ, яке фактично проживало у Волноваському районі Донеччини, у період з серпня 2014 по квітень 2015 року, співпрацювали з "ДНР".

Вони залучили до цього 46-річного мешканця Маріуполя, 43-річного мешканця Володарського району та 39-річного мешканця Запорізької області.

Вони здавали ворогам фото та відео інформацію про дислокацію, чисельність, маршрути пересування військовослужбовців, військової техніки ЗСУ та інших військових формувань України, які переміщувались територією Запорізької та Донецької областей під час АТО.

"Отримані від інформаторів відомості терористи використовували для здійснення обстрілів українських позицій", – зазначає Сарган.

Суд визнав обвинувачених винними у вказаних злочинах та засудив громадян РФ – до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна, а трьох інших співучасників – до 5 років позбавлення волі кожного.

Один із засуджених росіян у зв'язку з цим написав листа президенту Росії Володимиру Путіну з проханням "визволити його з полону".

Лист Путіну

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: