fbpx
Сьогодні
08:31 17 Жов 2018

Двоє бійців ЗСУ загинули на Донбасі, ще один зазнав поранень

Протягом минулої доби на східному фронті загинуло двоє українських військовослужбовців, ще один військовий зазнав поранень.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

Вчора противники 19 разів відкривали вогонь по позиціях української армії, з них 3 рази – із забороненої Мінськими угодами зброї.

Окупаційні війська гатили з мінометів калібру 120 та 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Активізувалася снайпери бойовиків.

Під ворожі обстріли потрапили позиції в районі населених пунктів Станиця Луганська, Новозванівка, Луганське, Піски, Мар'їнка, Березове, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

Опорні пункти поблизу Луганського накрили вогнем з мінометів калібру 120 та 82 мм, а також озброєння бойових машин піхоти. В районі Водяного вороги били з мінометів 82-го калібру. У Мар'їнці та Березовому по українських захисниках вели вогонь снайпери.

"В ході бойових дій двоє військовослужбовців Об'єднаних сил загинули, один – отримав поранення. За даними розвідки, протягом доби трьох окупантів знищено та ще двох – поранено", – повідомили у штабі.

Сьогодні, 17 жовтня, російські найманці вже 2 рази обстріляли позиції біля населених пунктів Гнутове та Лебединське з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: