fbpx
Сьогодні
17:36 16 Жов 2018

У Швейцарії арештували майно Курченка на $2 млн

За запитом Генеральної прокуратури України були заарештовані кошти бізнесмена Сергія Курченка в загальній сумі 2 млн доларів США.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

У відомстві повідомили про здійснення досудового розслідування у кримінальному провадженні щодо створення злочинної організації Януковича і його структурного підрозділу під керівництвом Курченка, а також про скоєння в її складі тяжких, особливо тяжких та інших злочинів у паливно-енергетичному та банківському секторах економіки, сфері оподаткування та інших.

Про підозру в участі у вказанній злочинній організації і в скоєнні низки особливо тяжких злочинів в її складі було повідомлено посадовим особам Брокбізнесбанку, який за даними слідства був підконтрольний учасникам злочинної організації.

Встановлено, що за участь у злочинній організації і здійснюваних нею злочинах один з колишніх посадових осіб Брокбізнесбанку отримував значні суми коштів.

Як повідомили компетентні органи Швейцарії, вдалося встановити один з рахунків, на який за даними слідства перераховувалися злочинним шляхом отримані кошти, а також на рахунок одного з підконтрольних злочинній організації підприємств на території цієї держави.

За клопотанням Генеральної прокуратури України компетентними органами Швейцарської Конфедерації арештовано майно…

Posted by Лариса Сарган on Tuesday, October 16, 2018

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: