fbpx
Сьогодні
Фото 15:32 16 Жов 2018

Підозрюваний в отруєнні Скрипалів Мішкін працював у кафе Санкт-Петербургу, - ЗМІ

Один з фігурантів справи про отруєння Сергія і Юлії Скрипалів в британському Солсбері Олександр Мішкін ("Олександр Петров") під час навчання в Військово-медичній академії імені Кірова в Петербурзі працював офіціантом.

Про це повідомляє Дождь.

Телеканал поспілкувався з колишніми колегами Мішкіна по бістро "Гарсон".

Арт-консультант Микола Євдокимов, який у 2000 році працював із Мішкіним і пізнав його в інтерв'ю RT, розповів, що "Гарсон" тоді було одним з найбільш "гідних місць" Санкт-Петербурга, і офіціант в ньому отримував хороші гроші.

Він назвав Мішкіна "товариським, в міру відкритим, в міру цинічним, нормальним хлопцем".

"Давав якісь рекомендації по здоров'ю… Він точно навчався на лікаря. По-моєму, це була військово-медична академія", – згадує Євдокимов.

За його словами, після того, як він пізнав "Петрова", то вирішив написати в Facebook пост і звернутися до колег по Гарсону, які погодилися, що "Петров" схожий на колишнього офіціанта Олександра Мішкіна.

Євдокимов також знайшов фото з Мішкіним з бістро "Гарсон".

Адміністратор кафе, яке зараз знаходиться на місці Гарсона, також згадала Мішкіна і сказала, що знайома з ним.

Нагадаємо, 5 березня у Солсбері російському екс-розвіднику Сергію Скрипалю та його дочці стало погано в торговельному центрі, після чого його госпіталізували з отруєнням невідомою речовиною.

У Британії назвали імена росіян, підозрюваних в отруєнні Скрипаля. Тереза Мей заявила, що вони є офіцерами російської військової розвідки.

А вже 13 вересня на RT заявили, що взяли інтерв'ю у Петрова і Боширова. Зокрема, ті розповіли, що їздили в Солсбері з туристичними цілями. За словами Петрова і Боширова, вони раніше нібито ніколи не чули про Скрипаля, а взагалі працюють у фітнес-індустрії.

Журналісти з'ясували, що "Руслан Боширов", якого підозрюють у отруєнні Скрипалів, – це псевдонім полковника Головного розвідувального управління російського Міноборони Анатолія Чепіги.

Також розслідувачі повідомили згодом, що справжнє ім'я і прізвище Петрова – Олександр Мішкін, і він – співробітник Головного управління Генштабу (колишнє ГРУ).

Мішкін кафе

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: