fbpx
Сьогодні
08:27 14 Жов 2018

Доба в ООС: 10 обстрілів, 1 військовий поранений

Упродовж минулої доби, 13 жовтня, бойовики 26 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ, у тому числі 10 разів – з озброєння, забороненого Мінськими домовленостями. Від початку поточної доби, 14 жовтня, один військовослужбовець ООС отримав поранення.

Про це повідомляють у прес-службі Операції об'єднаних сил.

Зазначається, що ситуація в районі проведення операції залишалася цілком контрольованою Об'єднаними силами.

Протягом минулої доби ворог здійснював обстріли українських позицій в районі населених пунктів Кримське, Вільний, Катеринівка, Степне, Троїцьке, Світлодарськ, Новолуганське, Красногорівка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Позиції Об'єднаних сил в районі населених пунктів Новолуганське та Лебединське противник обстрілював з мінометів 120-го калібру, а по опорних пунктах біля Вільного, Троїцького, Світлодарська та Лебединського застосовував міномети калібру 82 мм.

Також вчора надвечір окупанти обстріляли з мінометів калібру 120 та 82 мм населені пункти Чермалик та Широкине на Маріупольському напрямку. Обстріли цих сіл здійснювалися з території окупованих населених пунктів Верхньошироківське та Саханка. Наслідки та масштаби руйнувань наразі оцінюються українською стороною СЦКК та Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ.

Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

За даними розвідки, минулої доби поранено чотирьох бойовиків російсько-окупаційних військ.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: