fbpx
Сьогодні
13:33 12 Жов 2018

Вище керівництво РФ міркує над військовим вирішення "українського питання", - Тимчук

Керівництво Росії розмірковує над варіантом військового вирішення конфлікту з Україну, якщо не вдастся привести проросійську партію на виборах 2019 року.

Про це пише координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук.

Кремлівські експерти підготували для президента РФ Путіна аналіз ситуації в Криму.

"Зокрема, за нашими даними, в підготовленому аналізі робиться акцент на тому, що, незважаючи на вжиті заходи щодо стабілізації обстановки в зв'язку з припиненням водопостачання через Північно-Кримський канал, ситуація з водопостачанням окупованого півострова набуває загрозливого характеру для промисловості і сільського господарства анексованого Криму", – пише він.

Крім того, там робиться акцент на великий загрозі техногенної катастрофи через відсутність необхідної кількості води в Криму.

"У зв'язку з цим, в колах вищого керівництва РФ все частіше звучить думка про те, що: "якщо питання по Україні не вдасться вирішити в 2019 році політичними методами (вибори президента і вибори до ВР України), а саме встановлення в Україні проросійської влади, то його все одно треба буде вирішити будь-яким іншим способом, можливо, військовим", – пише експерт.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: