fbpx
Сьогодні
21:52 10 Жов 2018

Замах на Михайлика: підозрювані домоглися відводу судді

Підозрювані у замаху на активіста Олега Михайлика Лаша Герасін і Манучар Варнішадзе, що оскаржили обраний їм запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, заявили відвід голові судді.

Про це повідомляє Укрінформ.

"Ми сумніваємось в неупередженості головуючого судді Потаніна, який порадив 9 жовтня прокурору Чікалову приходити на засідання у справі про замах з більш вагомими доказами, однак усе-таки оголосив рішення про залишення в силі ухвали суду першої інстанції про тримання під вартою одного з трьох підозрюваних у цій справі Торніке Герасіна. Це може свідчити про недостатню об'єктивність Потаніна, тому вносимо клопотання про його відвід", – заявив адвокат Володимир Поярков.

Незважаючи на протест прокурора, члени суддівської колегії вирішили задовольнити клопотання сторони захисту про відвід Потаніна. Електронна система визначить іншого суддю, який очолить колегію для подальшого розгляду апеляції.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: