fbpx
Сьогодні
21:47 09 Жов 2018

Вибухи біля Ічні: евакуювали більше 12,5 тисяч людей, процес триває

Наразі із зони можливого ураження від вибухів арсеналу поблизу Ічні вже евакуювали більше 12,5 тисяч осіб.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"Вдалося у найкоротший термін евакуювати понад 12,5 тисячі осіб з Ічні та з 30 прилеглих населених пунктів, що знаходяться у 16-ти кілометровій зоні", – зазначають у Державній службі із надзвичайних ситуацій.

За даними відомства, з центральної районної лікарні евакуювали 163 хворих. Евакуйованих людей направляють до прийомних пунктів, що розташовані у безпечній зоні.

"В 11 евакуаційних пунктах розміщено 2,3 тисяч осіб, із них 256 дітей. У пунктах прийому організовано харчування евакуйованого населення, надається медична та психологічна допомога", – заявили у ДСНС.

Там додали, що евакуаційні заходи ще тривають, а для попередження надзвичайних ситуацій в Ічні та 11 прилеглих населених пунктах відключили газопостачання. Крім того, закрили повітряний простір у радіусі 30 км.

На місці події працює штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

"На даний час інформації щодо загиблих та постраждалого населення внаслідок надзвичайної ситуації на території військового складу не надходило", – додали у відомстві.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: