fbpx
Сьогодні
19:37 08 Жов 2018

Замах на Михайлика: суд залишив під вартою одного з підозрюваних

Апеляційний суд Одеської області залишив у силі ухвалу Приморського райсуду Одеси, що санкціонував арешт терміном на 60 діб підсудного Торніке Герасіна – одного з трьох підозрюваних у замаху на життя активіста облорганізації "Сила людей" Олега Михайлика.

Таке рішення ухвалив 8 жовтня Апеляційний суд Одеської області, повідомляє Укрінформ.

"Заслухавши доводи сторін звинувачення та захисту, колегія суддів ухвалила – залишити в силі ухвалу суду першої інстанції стосовно підсудного Герасіна, яким обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб", – озвучив рішення головуючий суддя Олександр Потанін.

Варто зазначити, що адвокати підсудного Володимир Поярков і Христина Задворна просили внести зміни щодо ухвали суду першої інстанції – санкціонувати домашній арешт підзахисного з огляду на те, що він є інвалідом і потребує постійної медичної та іншої допомоги.

Однак представник прокуратури заперечив можливість звільнення підсудного з-під варти, обгрунтувавши це тим, що підозрюваний був ув'язненим у Грузії і приховав свою судимість від органів Державної міграційної служби України. Крім того, може сховатися від слідства на території Грузії.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: