fbpx
Сьогодні
08:52 08 Жов 2018

Під Києвом загинув політолог, лауреат премії молодих вчених НАН України

Біля Києва розбився на мотоциклі молодий вчений та політолог Дмитро Косенко.

Про це повідомляє його друг Кирило Молчанов.

"Сьогодні вночі трагічно загинув мій друг, талановитий політолог, заступник декана філософського факультету, і просто людина з великим серцем", – пише він.

За його словами, той загинув у ДТП на мотоциклі поблизу Києва, на трасі Київ-Одеса.

Також Молчанов дав посилання на новину у ЗМІ з подробицями ДТП.

Так, Інформатор пише, що у суботу  6 жовтня, під Києвом близько 21:00 біля села Віта Поштова, у розвороту в бік села Круглик, мотоцикл Yamaha з хлопцем і дівчиною влетів у відбійник.

Водій мотоцикла загинув на місці.

Косенко рухався по трасі в бік Києва. За попередньою інформацією слідства, він їхав на дуже високій швидкості. У місці повороту знаходиться погано освітлену ділянку, що і могло стати причиною аварії. Водій не помітив відбійник і, не зменшуючи ходу, зіткнувся з перешкодою.

Смерть наступила миттєво, тіло загиблого сильно понівечене, а мотоцикл відкинуло на відстань близько 200 метрів. Дівчину, яка також їхала на мотоциклі, госпіталізувала карета швидкої допомоги у вкрай важкому стані.

Дмитро Косенко з вересня 2014 року працював асистентом кафедри політології Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. Викладав нормативні курси "Політологія", "Історія зарубіжних політичних вчень", "Історія і теорія демократії". У сфері інтересів вченого були політична влада і концепції демократії.

Косенко є лауреатом премії НАН України для молодих вчених за цикл робіт "Концепція політичної влади в теорії комунікативної дії Юргена Габермаса".

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: