fbpx
Сьогодні
20:47 07 Жов 2018

Злочин на Одещині: вночі невідомі підірвали авто місцевої чиновниці

В Одеській області невідомі підірвали авто секретаря ради Мологовської сільській об'єднаної громади Білгород-Дністровського району Олени Дрогомощенко.

Як повідомляє "Думская", інцидент стався у с. Випасне, що входить до складу ОТГ.

Автомобіль ВАЗ-2108 перебував на території приватного домоволодіння сім'ї Дрогомощенко. В ніч на 7 жовтня невідомі кинули невстановлений вибуховий пристрій. Жертв і постраждалих в результаті вибуху немає.

Як зазначає видання, два роки тому невідомі викрали, вивезли в ліс і сильно побили батька Дрогомощенко Михайла, який є депутатом сільради.

"Сім'я Дрогомощенко багато років веде боротьбу з приватним підприємцем, який займається водопостачанням Випасне та сусіднього Сухолужжя і встановлює непідйомні для населення тарифи", – пише "Думська".

УНІАН з посиланням на ГУ Нацполіціі в Одеській області повідомляє, що за попередньою інформацією, причиною вибуху стала граната РГД-5.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ст. 194 КК ("Умисне знищення або пошкодження майна"), встановлюються обставини, за яких стався вибух, проводяться слідчі дії.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: