fbpx
Сьогодні
Відео 15:06 05 Жов 2018

Одеського активіста Михайлика виписали з лікарні: він дав перші коментарі

Одеський активіст Олег Михайлик виписався з лікарні і навіть встиг у бронежилеті поспілкуватися з медіа.

Про це повідомляє видання "Українська служба інформації".

Так, Михайлик розповів подробиці замаху на себе.

"Увечері я вийшов в магазин купити води і кавуна. Я ніс покупки додому. У якийсь момент відчув сильний біль і стало гаряче з лівого боку грудей. Я не бачив нікого, хто б мені йшов на зустріч. Я не бачив, хто стріляв, я не чув пострілу, і я навіть не знаю як це сталося", – говорить чоловік.

За його словами, він напевне був у шоковому стані і побіг додому, де на порозі власної квартири втратив свідомість.

Також Михайлик заявив, що сумнівається, що троє затриманих за підозрою в замаху представників грузинської діаспори, реально мають відношення до злочину.

"Я не перетинався, не мав справ і не планував мати справ з кримінальними елементами. Може ми десь колись стикалися на якихось заходах з цими людьми, але я точно з ними не знайомий і їх не знаю. У мене дуже великі сумніви, що ці люди є замовниками чи виконавцями", – додав Михайлик.

За словами активіста, у нього не було ніякої ворожнечі приватного характеру, а всі його конфлікти були лише з одеської мерією.

"Ніяких конфліктів крім як зі структурами безпосередньо пов'язаними з одеською міською владою та мером Трухановим у мене не було і немає", – стверджує чоловік.

Також він зазначив, що не відмовиться від свого наміру балотуватися у мери Одеси.

"Питання тяжке, я нічого не передумав. Як тільки прийде період виборів ви про це дізнаєтеся", – відповів він.

Нагадаємо, що ввечері в суботу, 22 вересня, Олегу Михайлику вистрілили в груди на перехресті вулиць Єврейської і Осипова. Активіст втратив багато крові і пережив клінічну смерть.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: