fbpx
Сьогодні
19:04 04 Жов 2018

Юзькова та Єфремова достроково склали депутатські мандати

Верховна Рада достроково припинила повноваження народних депутатів Тетяни Юзькової та Ірини Єфремової, обраних до складу Центральної виборчої комісії.

За відповідне рішення проголосувала більшість парламентарів, передає УП.

Так, за припинення повноважень нардепа від "Народного фронту" Єфремової проголосувало 268 парламентарів, а нардепа від "Радикальної партії Ляшка" Юзькової – 258.

Спікер Верховної ради Андрій Парубій привітав їх з обранням на нові посади, побажав успішної роботи та попередив, що у п'ятницю, 5 жовтня, буде проголошена присяга новообраних членів ЦВК.

Крім того, голова Ради оголосив, що для голосування є також є заява про припинення повноважень нардепа від фракції "Самопоміч" Андрія Журжія, який пще у липні повідомив про бажання скласти мандат.

Однак у парламенті не набралось голосів за цю ініціативу, таким чином нардепи не дозволили Журжію достроково припинити свої повноваження.

Замість Юзькової до парламенту зайде номер №30 у виборчому спискуРадикальної партії Олександр Гулак, який був помічником Олега Ляшка, а наразі є помічником на платній основі депутата від "радикалів" Олексія Ленського.

Згідно з фінансовими  звітами партії, Гулак є власником автомобіля Cadillac Escalade 2011 рік випуску вартістю 1,8 мільйона гривень, який РП орендує 6,5 тисяч грн на місяць.

Рух "Чесно" зазначав, що у реєстрах немає даних про причетність Гулака до бізнесу, а на момент реєстрації кандидатом (2014 рік) він був безробітним.

Замість Єфремової до Верховної Ради за квотою "Народного фронту" пройде Сергій Кондратюк (№82 у виборчому списку). На момент виборів значився тимчасово безробітним.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: