fbpx
Сьогодні
21:16 03 Жов 2018

Під Києвом напали на помешкання активіста руху "Відсіч", невідомі підпалили автомобіль

Сьогодні близько п'ятої години ранку відбувся напад на помешкання Васильківського активіста Владлена Сергієнка, голови Васильківської міської організації Сила Людей, волонтера руху "Відсіч".

Про це передає спільнота Хто замовив Катю Гандзюк? у Facebook.

«Поки міністр МВС постив вірші і краєвиди Черкащини, сьогодні близько п'ятої години ранку відбувся напад на помешкання Васильківського активіста Владлена Сергієнка, голови Васильківської міської організації Сила Людей. Невідомі проникли на приватну територію, облили бензином дві автівки, що належать активісту та його брату Юрію, підпалили та втекли. Обидва брати також є волонтерами руху ВІДСІЧ», – йдеться у повдомленні.

Активісти констатують, що попри заяви речників МВС і прокуратури, нерозкритих нападів стає не менше, а більше з кожним днем.

Кожна хвилина, година та день мовчання і бездіяльності МВС та прокуратури – це ще один крок до наступного нападу на…

Posted by Хто замовив Катю Гандзюк? on Wednesday, October 3, 2018

Біля 5 години ранку в дворі мого помешкання невідомі підпалили автівки мого брата та батька. Були вибухи…

Posted by Vladlen Serhiienko on Tuesday, October 2, 2018

сьогодні о 5 ранку здійснено підпал автомобілів в дворі родини Сергієнків – відомих на Васильківщині активістів.Vladlen Serhiienko – непримерений борець з корупцією, голова Васильківського міського осередку партії "Сила людей".Yurii Sergienko – АТОвець четвертої хвилі.Обидва брати – активісти волонтерського руху ВІДСІЧ.

Posted by Сергій Бірюков on Wednesday, October 3, 2018

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: