fbpx
Сьогодні
09:11 03 Жов 2018

ОБСЄ каже про 40 невідомих у військовій формі, які перетнули кордон з РФ на Донбасі

За минулий тиждень через російські пункти пропуску "Гукове" та "Донецьк" на непідконтрольній  Україні ділянці держкордону пройшли 40 осіб у військовій формі.

Про це йдеться у звіті спостережної місії ОБСЄ.

"Протягом звітного періоду кількість осіб у військовій формі, які перетинали кордон в обох напрямках, зросла до 40 осіб (у порівнянні з 26 особами минулого тижня); 12 з них перейшли кордон до РФ і 28 – до України (93% осіб з цієї категорії пройшли через КП "Донецьк"), – йдеться у повідомленні.

Особи у військовій формі перетинали кордон одноосібно та у групах, як пішки, так і автотранспортом. При цьому, спостерігачам було складно спостерігати за переміщенням осіб, які перетинали кордон на автомобілях, особливо із затонованим склом.

Крім того, протягом тижня через обоє пунктів пропуску проїхали 409 автобусів – як "регулярних", так і "нерегулярних" рейсів. Також кордон перетнули 156 вантажних та пасажирських мікроавтобусів.

Згідно зі звітом, спостережна місія ОБСЄ на російських КП "Гукове" та "Донецьк" наразі включає 22 постійних міжнародних спостерігача.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: