fbpx
Сьогодні
18:31 02 Жов 2018

"Є сила - поквитаюся": Кадиров пообіцяв реакцію на протести в Інгушетії

Глава Чечні Рамзан Кадиров пригрозив помститися учасникам протестів в Інгушетії, незадоволених зміною кордону між двома республіками.

Про це він сказав в ефірі телеканалу Грозний, передає Кавказький вузол.

За словами Кадирова, з цих людей "буде спитано".

"Сором вам влаштовувати мітинг, якщо я до вас їду… Якісь вчені люди в мечетях під час читання хутби (проповіді), прокльони на мене насилають… Думають, що, якщо вони піднялися, треба говорити, що їм заманеться… Щоб ви знали (…) буде спитано", – пригрозив він.

При цьому всі протести глава Чечні назвав "порожніми балачками".

"Народ який? Не боїться, коли не бачить загрози. Як тільки з'явиться загроза, починають коліна тремтіти у всіх, а коли далеко [загроза], спокійно пишуть, сидячи на теплому дивані… Не ведіть порожніх розмов. Принаймні, на адресу керівництва Чеченської республіки і народу… Заради Всевишнього, не створюйте собі проблем… Є сила – поквитаюся", – сказав він.

Зазначимо, що 26 вересня глави Чечні та Інгушетії підписали угоду про кордон між республіками, згідно з яким під контроль Грозного перейшла частина Надтеречного району, а Магас отримав територію на кордоні з Малгобексім районом.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: