fbpx
Сьогодні
Фото 13:25 02 Жов 2018

"Новий курс" Тимошенко виявився плагіатом: копіпастили у Ляшка та українофоба Глазьєва з Вікіпедії

Економічна програма Юлії Тимошенко "Новий курс" виявилася просто збірною солянкою плагіату.

Про це пише випусковий редактор VoxUkraine Борис Давиденко.

"Навіщо команда Тимошенко написала економічну програму на 400 сторінок, якщо в ній контенту на 30-50 максимум?", – дивується він, виклавши фото з фактами плагіату.

За його словами, "Новий курс" Тимошенко просто рясніє плагіатом. Зокрема, команда українського політика "позичила" слово в слово низку економічних ініціатив з програми російського політика Сергія Глазьєва, який раніше відзначився закликами почати авіаційне бомбардування України.

"Копіпастили сторінками, лінуючись переставляти абзаци місцями. Наприклад, монетарна політика "курсу" – зі стратегії розвитку банківського сектора, яку два роки тому рухала команда Ляшка. Економ уклади запозичили у одіозного російського академіка Глазьєва. Електронні послуги взяли слово в слово у Інституту стратегічних досліджень (який, до слова, завжди працює на чинного президента. І так далі і тому подібне", – пише він.

Додамо, що ймовірно копіпаста у Глазьєва вийшла несвідомою, оскільки текст був скопійований зі статті Вікіпедії, яка в свою була написана на основі книги російського економіста.

"Звичайно ж, не дуже важливо, що написано в програмі – ЮВТ закине цей фоліант на далеку полицю на наступний день після виборів (при будь-якому результаті). І її недавній "неновокурсовский" демарш проти Нафтогазу це підтверджує", – додав Давиденко.

Новий курс Новий курс Новий курс

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: