fbpx
Сьогодні
08:32 02 Жов 2018

На Донбасі ліквідовано 4 окупантів, ще шестеро були поранені

За добу на східному фронті жоден український військовий не загинув та не зазнав поранень.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

Упродовж минулої доби окупанти 21 раз відкривали вогонь по позиціях наших військ,в тому числі 4 рази із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

Так, протягом минулої доби ворог здійснював обстріли наших позицій в районах населених пунктів Кримське, Золоте, Новозванівка, Луганське, Зайцеве, Піски, Красногорівка, Новомихайлівка, Новотроїцьке, Старогнатівка, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

Окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Позиції Об'єднаних сил в районі населеного пункту Водяне противник обстріляв з мінометів 120-го та 82-го калібрів, а по опорних пунктах біля Луганського двічі відкривав вогонь з мінометів калібру 82 мм.

Також по захисниках Луганського окупанти застосовували озброєння бойових машин піхоти.

"Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає. За даними розвідки, чотирьох бойовиків російсько-окупаційних військ минулої доби знищено та шість поранено", – повідомили у штабі.

Від початку поточної доби противник тричі обстріляв позиції Об'єднаних сил. На Маріупольському напрямку з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу населених пунктів Водяне та Лебединське, а по опорних пунктах наших військ в районі Кримського – з гранатометів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: